Yogaresa till Tossa de Mar

YOGARESA TILL TOSSA DE MAR

Ladda batterierna i höst med en härlig hälsoresa till Tossa de Mar, en liten pärla i Costa brava.
Du erbjuds olika yogapass, meditation, Tonic dance, givande workshops och du har även möjlighet till vandring, bad, strandhäng och utflykter.
Tossa de Mar anses vara en av Spaniens vackraste städer. Staden var en gång en mötesplats för konstnärer från hela världen och gavs namnet ”blå paradiset” av konstnären Marc Chagall.  Rena stränder med rent vatten och fin gyllene sand, perfekt i detta medelhavsklimat. La Vila Vella slott ger staden en medeltida känsla: den inre ringmuren markerar den mycket charmiga delen av staden, gamla staden.  I stadskärnans centrum finns det många affärer och caféer och det lider ingen brist på restauranger som serverar klassiska rätter från havet som är tillagade med närodlade ingredienser.  

Vi bor på Gran Hotel Reymar & Spa. Ett fyrstjärnigt hotell som satsar på hållbarhet och närproducerat och har direkt tillgång till stranden Playa de la Mar Menuda. På hotellet finner ni en utomhuspool, en bubbelpool, ett spa och tennisbanor. Hotellet erbjuder också panoramautsikt över Tossa de Mar och dess slott. De luftkonditionerade rummen på Gran Hotel Reymar har balkong och eget badrum. I alla rum finns också en TV med satellitkanaler, en minibar och gratis WiFi.


Exempel på dag : Morgonyoga på stranden, frukost, Workshop eller annan aktitivet, lunch, egen tid för bad, sol, snorkling, promenad, sightseeing… kvällspass, middag.

ARRANGÖRER
Inger Gelderman Novak har över 20 års erfarenhet av yoga. Hon är utbildad hathayoga-lärare samt mediyogaterapeut. Hon är utbildad i Traditionell kinesisk medicin, akupressör och Tui na-terapeut. Hon driver en egen yogastudio och praktik - Lotusblommans Yoga & Massage - i Halmstad sedan 2008.                                                           

Läs mer på www.lotusyogamassage.se


Marie Bremström är yoga-, dans- och meditationslärare samt utbildar och ger behandlingar i  kroppsterapin/coaching metoden Body Harmony. Hon har mer än 25 års erfarenhet i Sverige, USA och Frankrike. Marie driver en Yogastudio - 2be -  i Falkenberg där hon även ger behandlingar.                  

Läs mer på www.mariebremstrom.se

 

 I priset ingår:
    • Flyg tur & retur med avresa från Göteborg.
    • Transfer t/r Tossa de Mar.
    • Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1500kr)
    • Halvpension: frukost och middag.
    • två  pass/dag, ett flertal workshops och andra aktiviteter

Saknar du en rumskamrat? Maila info@travea.se så hjälper vi dig att finna någon att bo med.
Hoppas vi ses på yogamattan på stranden i Tossa de mar
hjärtliga hälsningar
Inger och Marie

Några röster från resan till Kroatien 2018:

”Jag tyckte resan var magisk på alla sätt, bland det bästa jag gjort i livet.”

”Kände mig sedd och bekräftad. Upplägget med yogapassen jätte, jättebra. Workshops spännande vilket gjorde att man har fått mycket med sig.”

”Var en fantastisk vecka, så glad över att ha få träffa alla. Inger och Marie kompletterar varandra perfekt.”

”Helt underbar natur och miljö. Bra variation med passen, så kul också med dansen.”

”Älskar hela denna resan, som har innehållit allt jag har önskat. Följer gärna med igen.”