Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Yogaretreat för återhämtning & närvaro

Vill du känna magin i yoga och stillhet? Vill du uppleva livet i närvaro? Vill du bli mer vän med dig själv och din kropp?
En resa i dig själv, att i nyfikenhet undersöka vad som ryms där utan att försöka ta bort något. Medvetenhet, acceptans och självmedkänsla är nyckelord för denna resa.

Du kommer att få prova olika yogaformer bla Hatha- Medi- Yin- och Restoretive Yoga, mindfulness och meditation och även andnings- och avslappningsövningar. Vi kommer att vandra och även ha stunder i tysthet. Allt för att komma dig själv så nära som möjligt."

Therése Grane

 

 

 

 

 

 

 

Certifierad Yogalärare i Hatha- Yin- Restoretive- Barn- och Gravidyoga. Är även utbildad Doula och har jobbat som Fritidspedagog i många år innan jag bestämde mig för att satsa helt på yogan! Jag är delägare i Skövde YogaCentrum där vi erbjuder en mängd olika yogaformer, dans, meditation mm.

För mig var yogan räddningen när jag som stressad småbarnsförälder aldrig var nöjd med mig själv och ständigt jagade yttre attribut för att må bra. Jag var specialist på att jämföra mig med andra och att lägga skulden på mig själv om allt inte var perfekt... Jag har idag insett att allt är perfekt precis som det är, det är våra föreställningar om oss själva och vår omgivningen som ställer till det för oss. Jag har alltid varit intresserad av personlig utveckling och har gått många kurser inom detta område och har meditation som en daglig praktik sedan många år tillbaka och även yoga. Jag ser med ödmjukhet och tillförsikt fram emot denna resa med nyfikna medresenärer! Kom ihåg att du är min lärare lika mycket som jag är din! ❤️"

Ulrika Johansson

Jag är mitt i livet, med yoga som följeslagare sedan
Ca20 år tillbaka. Är utbildad hatha/ Yin och mediyoga lärare.
Samt utbildad pilates lärare och personlig tränare med
inriktning rehab / prehab.
Samt utbildning 3 steg inom energimedicin.

Lång erfarenhet inom friskvård
då detta varit mitt yrke i nästan 20 år heltid inom en
friskvårds kedja. För 2 år sedan fick jag möjligheten att vara
en del av verksamheten Skövde yogacentrum som egen företagare, detta är bland det bästa som hänt mig.
Jag håller kurser, retreater samt workeshop mm, även personlig träning.


Yogan för mig är en trogen följeslagare både i livets med och motgång. Jag lutar mig in i föreningen som sker både i min egen praktik och när vi förenas i grupp.
Jag präglar mina klasser med närvaro, medvetenhet och stor acceptans att  släppa all prestation. Att öka sin förståelse för kroppens olika signaler, lära känna kropp och sinne.
Nivån är att alla ska klara av att delta även som helt nybörjare.
Vi lär oss hela tiden av varandra💚

Motto - starta där du är,använd det du har,gör det du kan.

Preliminärt program

Tiderna är preliminära och kan komma att ändras.

07.45-09.00 Yoga & meditation/ mindfulness

09.00-10.00 Frukost

10.00-16.30 Egentid för promenader, sol & bad, lunch. Någon/ några dagar under veckan erbjuds lugna vandringar, delvis i tystnad. Vissa dagar erbjuds även Pilates pass under fm tid,

16.30-18.00 Yoga

19:00 - sent middag/vila

Vi kommer ha två tillfällen under veckan med Pilates kl 11-12 (vilka dagar presenteras på längre fram)

Under veckan kommer vi också hinna med en längre vandring för den som önskar.

Yogan kommer att varvas mellan yin- hatha- mediyoga och restotetiveyoga.
meditationen vi erbjuder kommer vara varvad med mindfulness övningar. Nivån passar både dig som är ny till yoga och meditation och du som har erfarenhet.
Det vi erbjuder under resan är frivilligt att delta på.

Pris: 10 990:-

+ 200 kr i flygtillägg

Enkelrum parksida, +1 575:- per rum


I resan ingår:
Flyg, transfer, boende (del i dubbelrum), halvpension,
all träning,/yoga, tillgång till spa.

Frågor om upplägget på resan? 

Ulrika Johansson,  ulrikayogaochpilates@gmail.com

Therése Grane, therese@halsaochharmoni.com

Status:
Fullt

Hotel Aurora

Hotel Aurora

Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som helrenoverades 2008 och kan erbjuda en uppsjö av aktiviteter. I och runt hotellet finns det gott om aktiviteter så som bowling, minigolf, bordtennis och hela 8 tennisbanor med tillhörande tennisskola.

Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Spaanläggningen Laurus SlowSPA är synnerligen inbjudande med många sköna behandlingar. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och en utmärkt bufférestaurang för hotellets gäster.

Rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. Välj mellan parkutsikt eller havsutsikt. Till centrum promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Rummen


Rymliga, ljusa och modernt inredda dubbelrum med möjlighet för extrasäng passande för barn upp till 12 år i Dubbelrum. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox, internet. Välj mellan parksida eller havssida.

Bad

Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet. I närheten ligger också två barnvänliga kiselstenstränder. Hotellet har även inomhus- och utomhuspool samt pool för barn.

Solstolar och parasoller vid poolen ingår. 1 strandhanduk och 1 strandväska per person ingår under vistelsen.

Måltider

Frukostbuffé och middagsbuffé ingår och serveras i den fina bufférestaurange. Tre a la Carte restauranger ligger i närheten, vid havet.

Övrigt

Valutaväxling, tvättservice, presentbutik och tidningskiosk, konferensrum, internet, inomhuspool, utomhuspool, spa & hälsocenter, bastu/ångbad, massage, jacuzzi, fitness center, bordtennis, restaurang, parkering, bar, bagageförvaring, tennisbana, minigolf, bocciabana, bordtennis, underhållning för barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Scandjet 48 timmar på sig under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.