Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Yogaresor

Värmdö Yogacenter

Kundaliniyoga – Vandring – Yin yoga – Meditation/Mindfulness – Pranayama – Yoga Nidra Välkommen på Yogaretreat till Kroatien med Värmdö Yogacenter! Förläng sommaren och fyll på med livskraft inför hösten med en resa till Medelhavet och Kroatien! Följ med oss på ....Läs mer »

Ashtanga Yoga Karlstad

Välkommen att följa med oss på en yogaresa till Losinj, hälsans ö i vackra Kroatien. Nivån passar nybörjare och mer erfarna yogautövare. I lugn och trygg miljö kommer du under ledning av Anette och Veronica guidas i ashtanga vinyasa yoga (även kallad ashtangayoga)/ Mysore-style, yinyoga, meditation ....Läs mer »

MediYoga, YinYoga och Mindfulness i Kroatien.

MEDIYOGA, YINYOGA och MINDFULNESS   VÄLKOMMEN på en yogaresa till Kroatien, Losjin, Hälsans ö! Kanske en resa för dig som längtar efter att släppa din vardag och totalt få fokusera på dig själv. Yoga och meditation leder oss till ökad harmoni, energi, närvaro och en nyvunnen kunskap ....Läs mer »

Yogaretreat för återhämtning & närvaro

Vill du känna magin i yoga och stillhet? Vill du uppleva livet i närvaro? Vill du bli mer vän med dig själv och din kropp? En resa i dig själv, att i nyfikenhet undersöka vad som ryms där utan att försöka ta bort något. Medvetenhet, acceptans och självmedkänsla är nyckelord för ....Läs mer »

Rikhälsa

Yogaretreat –  Depth over Distance 21-28 maj 2018 Välkommen till  ett  yogaretreat  som tar dig  med  till höjderna och djupen. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den kroatiska ön Losinj –  Island  of   Vitality , där luften känns rikare, dofterna större ....Läs mer »

2be och Lotusblommans yoga

YOGARESA MED SOL & BAD I SKÖ NA KROATIEN PÅ LOSINJ - THE ISLAND OF VITALITY I MEDELHAVET Kom med oss på en m å -bra-resa fylld av yoga & meditation vid havskanten. Fyll på med ny energi, ät gott, ha roligt och träffa nya vänner. Mellan passen kan du sola, bada, åka på spännande utflykter ....Läs mer »

Yogaretreat – The power of stillness

11-18 september 2018 Välkommen till ett yogaretreat där du får möjlighet att uppleva kraften bakom stillheten och tystnaden. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den kroatiska ön Losinj – Island of Vitality, där luften känns rikare, dofterna större och vattnet klarare. Vi kommer att yoga, bada, sola, ....Läs mer »

Nia, Yoga & Mindfulness i Kroatien

21-28 MAJ 2018 Följ med på en resa som går både inom dig och ut i skönheten omkring dig! Tänk att få njuta och vara ledig samtidigt som din kropp och själ mår bra och du är närvarande i allt det vackra omkring dig. Den vackra platsen inbjuder till Nia och Yoga utomhus och vi kommer göra ....Läs mer »

Back to balance - retreat med qigong och stillhet

Back to Balance - retreat med qigong och stillhet Följ med oss på en resa till hälsans ö, Losinj, i vackra Kroatien. Med hjälp av qigong, meditationer, medvetandeövningar samt stunder av stillhet, skapar vi förutsättningar för sann glädje och en kraftfull inre läkning. De vackra omgivningarna ....Läs mer »

ATMA yogaresa

Välkommen att följa med till den ljuvliga hälsoön Losinj i vackra Kroatien. Längtar du efter en härlig energipåfyllning och återhämtning med yoga och meditation i lugn och vacker miljö så kommer du under ledning av Mia och Carina guidas in i fusion yoga, yinyoga och meditation. Nivån passar ....Läs mer »

Leela Movement Company

Yoga - Dance - Play - Ignite By Popular Demand! Flera resor med Leela Movement Company!  Vi kör hel veckor till Kroatien och långhelg till Spanien. Välj den som passar dig bäst eller båda och ;-) varför välja? ”Leela” är ett ord på sanskrit som på ett ungefär översättes ....Läs mer »6 dagarfrån    9 490:-

Vägar till god hälsa

Yoga & meditationsresa till ”hälsans ö” Losinj i Kroatien. 25 september till 2 oktober Följ med Yogacentrum till denna underbart vackra och mycket speciella ö som ligger en bit utanför Kroatiens fastland. Losinj är känd för dess rena och hälsosamma luft samt över hundra olika sorters ....Läs mer »8 dagarfrån    10 990:-