Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Träningsresor

Träningsresor är resorna för dig som gillar att vara aktiv och hålla igång även på semestern.
Till vardags hemma kanske du tränar regelbundet, promenerar, simmar, eller annat, du gillar att hålla i gång helt enkelt!
Travea erbjuder i vår och i höst ett smörgåsbord av träningsresor med olika fokus och arrangörer.
Vi väljer att samverka med olika träningsaktörer för att erbjuda en stor bredd av aktiviteter och träning.
I alla våra träningsresor fokuserar vi på upplevelsen och gör det genom träning och social samvaro.

Välkommen ombord!

Friskis&Svettis Vänersborg

Följ med Friskis&Svettis Vänersborg till Kroatien och hälsans ö Losinj 21-28 maj och njut av vacker natur, kristallklart vatten, god mat samt lyxigt boende. Unna dig en härlig må-bra-vecka på SPA-hotellet Punta. I vacker natur och härlig miljö bjuds dagligen ett brett utbud av träning, du väljer ....Läs mer »8 dagarfrån    10 990:-

Friskis & Svettis Göteborg

Starta våren med en träningsvecka 14-21 maj 2018 Vi har besökt ön förut och väljer att återvända igen. Följ med Friskis&Svettis Göteborg till hälsans ö Losinj och unna dig en träna & må bra-vecka på SPA-hotellet Punta. Med behagligt klimat, naturnära motionsleder, ....Läs mer »

Friskis & Svettis Norrköping

Häng med oss på en härlig medlemsresa till Losinj i Kroatien 28 maj-4 juni 2018 Följ med Friskis&Svettis Norrköping på en härlig må bra-resa till ön Losinj för att hämta ny energi, träna, äta och dricka, umgås och ha roligt. Ön Losinj är ett sol- och badparadis, ....Läs mer »

Friskis & Svettis Simrishamn

Häng med oss på en härlig träningsresa till Kroatien 11-18 september 2018 Vi laddar för fullt för en toppenvecka där vi ska hämta ny energi, träna, äta och dricka gott, umgås och ha roligt. Resan kommer gå till Hälsans ö  Losinj, en ö med vacker natur, kristallklart ....Läs mer »

Friskis&Svettis Karlstad

Träningsresa till Kroatien Under en vecka kommer vi att hinna med flera olika träningsformer i ett perfekt klimat för fysisk aktivitet utomhus. Bekanta Friskispass som dyker upp på schemat är exempelvis gruppträning som jympa, vattenjympa, skivstång, cross/jogging, yoga, dans, core, flex och intervall flex. Andra ....Läs mer »

Sankt Jörgen Park

Träningsresa med Sankt Jörgen Park 07-14 maj 2019 (bootcamp-week) Förläng sommaren och boka in dig på en vecka med extra allt! Vi packar ner träningskläder, vattenflaskan och bikinin så drar vi till det soliga och fantastiska Kroatien i en vecka där vi varvar tuffa träningspass med återhämtning ....Läs mer »8 dagarfrån    10 990:-

KMTI Träningsresor

Kroatien 18-25/9 Fun & Functional Week För femte året i rad arrangerar vi KMTi Träningsresor resor till Kroatien och underbara ön Losinj. Förbered dig på en fartfylld träningsvecka med fokus på funktionell träning där vi varvar olika gruppträningsklasser som Tabata, Athletic Control, ....Läs mer »

Selma Spa

Träningsresa till Kroatien med Selma Spa, 2018-09-18 – 2018-09-25 Häng med Selma Spa på träningsresa till hälsans ö Losinj, en av Kroatiens största öar med härlig natur, klippbad, och stränder som sträcker utefter det kristallklara vattnet – ett sol- och badparadis helt enkelt. Vi ....Läs mer »

Friskis&Svettis Kungälv/Ale

Förläng sommaren med en träningsresa till underbara Kroatien! Häng med Friskis&Svettis Kungälv/Ale till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra ....Läs mer »

Friskis&Svettis - Linköping

Träningsresa till Kroatien Häng med Friskis Linköping till underbara Kroatien i höst. Häng med Friskis Linköping till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. ....Läs mer »

WestCoast Elite Performance Center

TRÄNINGSRESA KROATIEN SEP 2018   Vi reser med ett härligt gäng till Kroatiens pärla Losinj. En ö som kallas för ”Island of vitality”. Vi har satt ihop en resa fylld med sol, god mat, trevligt umgänge och så klart massor av träning. Svensk sommarvärme, 300 soldagar per år, magiskt ....Läs mer »

Gothia Tennis

Gothia Tennisresa Till Kroatien 18 - 25 september 2018, Hotell Aurora Ön Losinj Pris: 11 190:- Datum : 18 – 25 september Hotell Aurora Ingår: frukost och middag. Dryck ingår ej till lunch och middag Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som helrenoverades 2008 ....Läs mer »

Friskis & Svettis Södertälje

Följ med Friskis&Svettis Södertälje på en träningsresa till Kroatien! Den 15-22 oktober åker Friskis Södertälje tillsammans med Friskis Nyköping på en träningsresa till ön Lošinj i Kroatien. Vi erbjuder en vecka med fullspäckat träningsschema, vacker natur, kristallklart ....Läs mer »

Friskis & Svettis Nyköping

Följ med Friskis&Svettis Nyköping på en träningsresa till Kroatien! Den 15-22 oktober åker Friskis Nyköping tillsammans med Friskis Södertälje på en träningsresa till ön Lošinj i Kroatien. Vi erbjuder en vecka med fullspäckat träningsschema, vacker natur, kristallklart vatten ....Läs mer »

Träningsresa för Kropp & Själ

Träningsresa för kropp och själ!   Följ med till vackra ön Losinj i Kroatien på en resa för både kropp och själ. Datum: 2018-09-25 – 2018-10-02   Lekfullt, Enkelt, Naturligt och Användbart är ledorden för den här resan som kommer utmana din själ genom att öka ....Läs mer »

Norrköpings träningscenter

Följ med Norrköpings träningscenter på träningsresa Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur.       Träningsresa med Crossfit Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla sinnen. 2018-05-28 – 2018-06-04   Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ....Läs mer »

Helénes Hälsorum

Hälsoresa Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur… Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen. 2019-05-21 – 2019-05-28  Tillsammans på den fantastiska ön Losinj  ” Island of vitality” kommer vi svettas, skratta och umgås.   Denna ö ....Läs mer »8 dagarfrån    11 390:-

My Studio träningsresa

Följ med My Studio på en träningsvecka till Kroatien!   – Den 11-18 september 2018 laddar vi batterierna med sol, bad och träning på hälsans Ö, Losinj i Kroatien. Häng med på en aktiv semesterresa tillsammans med likasinnade där vi varvar svettiga träningspass med avkoppling. Vi ....Läs mer »

PT-Boxen och Energilyftet

Följ med på en händelserik träningsresa tillsammans med oss coacher, Emma (PT-Boxen Vänersborg) och Thomas (Energilyftet Tibro). Losinj ”Island of vitality” Med sina 300 soldagar om året, svensk högsommarvärme och magiskt turkosa vatten är den kroatiska ön det perfekta stället för ....Läs mer »

Träningsresa 2019 med Golden Wellness!

LOSINJ I KROATIEN - EN OAS AV LÄKANDE NATUR.. Föreställ dig en semester med mycket träning, föreläsningar, upplevelser och inspiration. Under en hel vecka kommer vi svettas, skratta, träna och umgås. Resan passar alla, oavsett träningsnivå eller tidigare erfarenhet. Vill du komma igång, vill ....Läs mer »8 dagarfrån    12 990:-