Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Yogaretreat – The power of stillness

11-18 september 2018

Välkommen till ett yogaretreat där du får möjlighet att uppleva kraften bakom stillheten och tystnaden. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den kroatiska ön Losinj – Island of Vitality, där luften känns rikare, dofterna större och vattnet klarare. Vi kommer att yoga, bada, sola, äta, skratta, njuta tillsammans och ladda batterierna inför hösten hemma i Sverige. 

Detta är en resa som är öppen för alla åldrar, alla kroppar och alla mer eller mindre vana yogis. Jag erbjuder två långa klasser per dag, och varvar mjuk läkande yoga med meditation, smältande yin yoga och återhämtande restorative yoga. Du väljer själv om du vill delta på samtliga yogaklasser eller inte. 

Vi bor på fyrstjärniga SPA-hotellet Punta, som ligger precis vid havet och vars signaturdoft är en blandning av rosmarin och lagerblad, vilket också växer tätt rumt omkring hotellet. Dessa dofter anses vara bra bland annat för att stärka immunförsvaret och andningsapparaten, bekämpa stress och oro och verka antiinflammatoriskt. 

Det finns gott om platser för härliga yogaklasser både ute och inne, och tiden mellan klasserna kan fördrivas med att bada i havet eller i någon av inom-eller utomhuspoolerna, på relaxavdelningen, med en SPA-behandling, med promenader längsmed kusten eller kanske med att ta en kaffe i byn som ligger ett stenkast från hotellet? Detta är DIN vecka. Din tid för återhämtning.

I din investering på 10 995 ingår: 

Flyg tur & retur med avresa från Landvetter. 

Transfer t/r ön Losinj och hotell Punta. Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1540kr). Halvpension – Frukost och middag (det finns flera olika restauranger att välja mellan). 2 långa yogaklasser per dag. 

Tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock. 

Anmälningsavgift 1500:- När du har bokat dig kommer en liten gåva från mig till dig som förberedelse för din resa. Skicka ett mail till kajsa@rikhälsa.se med din adress när du är bokad! 

Jag heter Kajsa Henningsson och har arbetat med friskvård sedan 2009. I mitt arbete använder jag yoga och massage som verktyg för att förmedla kroppslig/själslig läkning och återhämtning. Mina klasser är glädjefyllda med ett fokus på att hitta styrkan inifrån och ut. Jag är din guide på resan, men svaren finns inom dig själv. 

I Växjö driver jag företaget Rikhälsa och arbetar där enligt ledorden rörelse - balans - beröring. Jag ingår även i Global Yogas utbildningsteam. För mer information om mig och mitt arbete, se www.rikhalsa.se . 

Jag ser fram emot att mötas tillsammans på mattan under Kroatiens sol! 

Kajsa 

FB rikhälsa 

IG @rikhalsakajsa

Status:
Fullt

Rikhälsa