Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

SportYoga Sweden

Ny feel good good -resa tillresa till Lošinj , Kroatien

 

25e september – 2e oktober

Häng med SportYoga Sweden tillsammans med resebyrån Travea till Vitality Island i Kroatien. Vi kommer utöva cirkelträning och yoga som passar alla kroppar och åldrar!


Exempel på dagschema:
08.00-09.00 Cirkelträning och yoga
09.00-10.00 Frukost
10.00-17.00 Egentid för promenad, sol och bad, cykla, läsa, umgås, spaa, gymma, eller använda hotellets faciliteter mm.
17.00-18.30 Yoga
19:00 Middag


Pris: 10 990:- Enkelrumstillägg: +1 575:- per rum I resan ingår: Flyg från Göteborg, transfer, boende (del i dubbelrum: Punta Vitality Hotel), halvpension med frukost- och middagsbuffé, all träning/yoga, tillgång till spa och 1 workshop.

Ledare och instruktör: Violeta Velevska - cert. Yogalärare, personlig tränare, massör samt hud-, spa- och aromaterapeut.


2 gemensamma utflykter kommer finnas som tillval på resan: vandring upp till toppen av ön med en fantastisk utsikt samt en dag då vi plockar örter till en workshop.


Workshop: Tillverka egen örtsalva. Lošinj är som en stor ört-trädgård med 1300 växtarter. Hundratals av dem är inte bara ätbara utan har också en välgörande för kropp och hälsa. Öarnas olika örter ger en blandning av berusande dofter, som inte kan beskrivas men minnas. Under vandringen får du möjlighet att plocka örter och skapa växtbaserade produkter, från läppbalsam till fina massageoljor. Det du kommer att skapa kommer utan tvekan att vara din favoritsouvenir från Lošinj.


Yogaformer: vinyasa, hatha och yin. Yinyoga är en blandning av yoga, mindfulness och kinesisk medicin. Läs mer på www.sportyogasweden.se


För mer info om resan info@sportyogasweden.se eller 0735062074


i samarbete med Travea AB

Pris från:
10 990:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
25/9 Göteborg SportYoga Sweden Göteborg, Losinj Hotell Punta Mer än 8 10 990:- Boka