Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Rikhälsa

Yogaretreat –  Depth over Distance

21-28 maj 2018

Välkommen till ett yogaretreat som tar dig med till höjderna och djupen. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den kroatiska ön Losinj – Island of Vitality, där luften känns rikare, dofterna större och vattnet klarare. Vi kommer att yoga, bada, sola, äta, skratta och njuta tillsammans och ladda batterierna för att vara utvilade innan (inte efter!) en sommar.

Detta är en resa som är öppen för alla åldrar, alla kroppar och alla mer eller mindre vana yogis. Vi erbjuder 3 klasser per dag, och varvar flödande yoga med teknikworkshops, meditation och filosofi, smältande yin yoga och återhämtande restorative yoga. Du väljer själv om du vill delta på samtliga yogaklasser eller inte. Om du vill ägna dig åt andra fysiska aktiviteter finns fantastiska vandringsleder, cyklar att hyra, tennis och ett gym.

Vi bor på fyrstjärniga SPA-hotellet Punta, som ligger precis vid havet och vars signaturdoft är en blandning av rosmarin och lagerblad, vilket också växer tätt rumt omkring hotellet. Dessa dofter anses vara bra bland annat för att stärka immunförsvaret och andningsapparaten, bekämpa stress och oro och verka antiinflammatoriskt.

Det finns gott om platser för härliga yogaklasser både ute och inne, och tiden mellan klasserna kan fördrivas med att bada i havet eller i någon av inom-eller utomhuspoolerna, på relaxavdelningen, med en SPA-behandling, med promenader längsmed kusten eller kanske med att ta en kaffe i byn som ligger ett stenkast från hotellet? Detta är DIN vecka.

Exempel på hur en dag kan se ut under vår vecka tillsammans:

• Yogaklass/meditation
• Frukost
• Egentid
• Längre yogaklass/workshop
• Lunch
• Egentid
• Yogaklass
• Middag

 

I din investering på 11 450 ingår:

Flyg tur & retur med avresa från Landvetter.

Transfer t/r ön Losinj och hotell Punta.
Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1540kr).
Halvpension – Frukost och middag (det finns flera olika restauranger att välja mellan).
yogaklasser/workshops per dag.

Tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock.

Anmälningsavgift 1800:- När du har bokat dig kommer en liten gåva från oss till dig som förberedelse för din resa. Skicka ett mail till kajsa@rikhälsa.se med din adress när du är bokad!

Vi är Kajsa och Maja, två systrar med en gemensam passion för att dela yogan och dess inneboende möjligheter. 

Kajsa Henningsson har arbetat med friskvård sedan 2009, och brinner för yoga och massage och dess frigörande möjligheter. Hon driver företaget Rikhälsa i Växjö och arbetar enligt ledorden rörelse - balans - beröringKajsa ingår även i Global Yogas utbildningsteam och inspireras av olika lärare och yogaformer. För mer information om Kajsa och hennes arbete, se www.rikhalsa.se .

Maja Petersson är byråkraten som också är yogafröken i Lund.  Precis som Kajsa brinner hon för att förmedla yogans verktyg på och utanför mattan, både fysiskt och filosofiskt. Maja är utbildad inom poweryoga, globalyoga och rasayogaoch blandar dessa yogaformer friskt

Alla våra klasser är glädjefyllda med ett fokus på att hitta styrkan inifrån och ut. Vi är dina guider på resan, men svaren finns inom dig själv. Yogan handlar inte om att nå ett mål, yogan är en resa utan slut. Oavsett vilken yogaform som tilltalar dig och ditt hjärta så kan vi alltid mötas tillsammans på mattan.

Yoga betyder union och detta retreat gör vi tillsammans. Vi ser fram emot att träffas i maj!

Kajsa & Maja

Följ oss på : 

FB rikhälsa

FB majakajsayoga 

IG @majakajsayoga

IG @rikhalsakajsa

IG @maja_petersson 

Pris från:
10 990:-
Dagar:8
Boka resa

11-18 september 2018

Välkommen till ett yogaretreat där du får möjlighet att uppleva kraften bakom stillheten och tystnaden. Under en vecka drar vi oss tillbaka till den kroatiska ön Losinj – Island of Vitality, där luften känns rikare, dofterna större och vattnet klarare. Vi kommer att yoga, bada, sola, äta, skratta, njuta tillsammans och ladda batterierna inför hösten hemma i Sverige. 

Detta är en resa som är öppen för alla åldrar, alla kroppar och alla mer eller mindre vana yogis. Jag erbjuder två långa klasser per dag, och varvar mjuk läkande yoga med meditation, smältande yin yoga och återhämtande restorative yoga. Du väljer själv om du vill delta på samtliga yogaklasser eller inte. 

Vi bor på fyrstjärniga SPA-hotellet Punta, som ligger precis vid havet och vars signaturdoft är en blandning av rosmarin och lagerblad, vilket också växer tätt rumt omkring hotellet. Dessa dofter anses vara bra bland annat för att stärka immunförsvaret och andningsapparaten, bekämpa stress och oro och verka antiinflammatoriskt. 

Det finns gott om platser för härliga yogaklasser både ute och inne, och tiden mellan klasserna kan fördrivas med att bada i havet eller i någon av inom-eller utomhuspoolerna, på relaxavdelningen, med en SPA-behandling, med promenader längsmed kusten eller kanske med att ta en kaffe i byn som ligger ett stenkast från hotellet? Detta är DIN vecka. Din tid för återhämtning.

I din investering på 10 995 ingår: 

Flyg tur & retur med avresa från Landvetter. 

Transfer t/r ön Losinj och hotell Punta. Del i dubbelrum (enkelrumstillägg 1540kr). Halvpension – Frukost och middag (det finns flera olika restauranger att välja mellan). 2 långa yogaklasser per dag. 

Tillgång till hotellets fantastiska SPA-och relaxavdelning och morgonrock. 

Anmälningsavgift 1500:- När du har bokat dig kommer en liten gåva från mig till dig som förberedelse för din resa. Skicka ett mail till kajsa@rikhälsa.se med din adress när du är bokad! 

Jag heter Kajsa Henningsson och har arbetat med friskvård sedan 2009. I mitt arbete använder jag yoga och massage som verktyg för att förmedla kroppslig/själslig läkning och återhämtning. Mina klasser är glädjefyllda med ett fokus på att hitta styrkan inifrån och ut. Jag är din guide på resan, men svaren finns inom dig själv. 

I Växjö driver jag företaget Rikhälsa och arbetar där enligt ledorden rörelse - balans - beröring. Jag ingår även i Global Yogas utbildningsteam. För mer information om mig och mitt arbete, se www.rikhalsa.se . 

Jag ser fram emot att mötas tillsammans på mattan under Kroatiens sol! 

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
11/9 Göteborg Rikhälsa Göteborg, Losinj Hotell Punta Mer än 8 10 990:- Boka