Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

EGG-resor med Holck-Clausen Träning & Hälsa

Nu är det dags att återvända till underbara Kroatien och vackra Losinj för ännu en träningsresa. Det blir vår 11:e träningsresa och den 5:e till Losinj och hotell Punta. Att träna på semestern är inte bara hälsosamt, det är roligt, utmanande och ger dig många nya vänner, glada tillrop och massor av motivation att ta med dig hem. Vi mixar träning, sol och bad med god mat, skratt och sociala aktiviteter. Kom hem med ny inspiration och i ännu bättre form!

Jag heter Helena Holck-Clausen och är en pigg, glad och energifylld kvinna mitt i livet. Jag är cert. Kost-och träningskonsult och arbetar som personlig tränare och kostrådgivare i mitt företag Holck-Clausen Träning & Hälsa. Jag älskar att sprida energi omkring mig och gör allt för att skapa träningsmagi och glädje på mina resor, pass och med mina klienter. Min träningsfilosofi är ganska enkel - Det ska vara roligt, varierande, utmanande och ge massor av ny energi.

Mina träningsresor brukar vara väldigt uppskattade och den röda tråden under träningsveckorna är alltid EGG = ENERGI, GLÄDJE och GEMENSKAP. Alla är välkomna, oavsett ålder och träningsnivå. Eftersom att jag och mina kollegor alla är på plats för din skull så hittar vi en träningsform just för dig.

Med mig på resan har jag dessutom grymma instruktörer som kompletterar träningsprogrammet och upplevelsen för deltagarna ytterligare. Vi kommer att erbjuda ett varierat utbud av fysiska aktiviteter där du själv väljer det som passar dig!

Mikael Kjellberg

Mikael är en glad prick som har nära till skratt. Han har varit med på nästan alla mina resor och är min högra hand och stöttepelare. Micke är en omtyckt instruktör i högintensiva klasser så som Cirkelträning och Tabata. Dessutom är ha en väldigt duktig löpare och kommer att inspirera dig att ta din löpning till nästa nivå. Vill du lära dig att vända negativa tankar till positiva är Micke ett levande exempel på att det funkar. Låt dig inspireras!

Linda Huss

Linda är en underbar människa och instruktör som ser alla, sprider massor av energi och glädje men som även kan inge lugn, harmoni och trygghet. Allt ifrån de galnaste energiklasserna till lugna balans/stretch/ meditationsklasser. Hennes träningsfilosofi är att träningen är ett sätt att få oss att slappna av och att komma igång. Träningen skapar en plats där vårt mentala jag och vårt fysiska jag kan mötas och hjälpa varandra att bli starkare. Hon älskar att instruera och se sina deltagare bli starkare, övervinna sig själva, våga och växa!

Pris från:
12 490:-
Dagar:8
Grundpris 2 personer - Pris 12 600:- Totalt 25 200:- Flygskatt 2 personer - Pris 200:- Totalt 400:- Totalt 25 600:-
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
28/5 Kristianstad Holck Clausen, Kristianstad - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 12 490:- Boka