Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Löparresa Helénes Hälsorum

Följ med Helénes Hälsorum på en häftig resa för löpare!

Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur                     

2018-05-28 – 2018-06-04

Det kommer bli en härlig vecka på den vackra ön Losinj

”Island of viatality” där du kan ta din löpning till nästa nivå.

Under veckan kommer vi erbjuda två pass om dagen där vi varvar olika löparformer så som intervaller, backe, långpass och traillöpning. Utöver löpträningen kommer vi träna styrka och rörlighet.

Vi kommer att bo på Hotell Punta. Ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet och har en vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester. För den som vill träna mer än de löparpass vi erbjuder har du fri tillgång till hotellets egna gruppträningsaktiviteter, gym och SPA/relax avd. I priset ingår flyg från Norrköpingtill Rijeka, transfer, del i dubbelrum samt halvpension, exl dryck.                                                                                                                            

Under veckan kommer vi även göra en häftig vandring över berget till andra sidan ön. Och för den som önskar finns även en plattare vandringsvariant.

Vår målsättning är att du utöver en svettig och rolig vecka ska få med dig inspiration och kunskap om hur du kan utveckla din löpning.

Du kommer coachas av Jennifer Carlsson & Elias Arshi

Jennifer började träna löpning för några år sedan efter att ha tränat dans sedan barnsben. Sedan två år tillbaka brinner Jennifer för att coacha och inspirera andra inom löpning. Jennifer är och har varit ledare för olika typer av löpargrupper, både för nybörjare och mer vana löpare. Glädje är det som genomsyrar Jennifers löpfilosofi.

Elias har sprungit hela sitt liv. Han trivs på alla underlag, även om han känner sig mest hemma på en friidrottsbana. Han har många kilometer i sina ben och sitter inne på en stor mängd tränings- och tekniktips! Elias startade bland annat upp en av Norrköpings hittills största löpargrupper med ca 110 deltagare hösten 2015. Han är också ordförande i Norrköpings största friidrotts- och orienteringsklubb Tjalve IF Norrköping med närmare 900 medlemmar. Elias är med andra ord en sann ambassadör för löpning.

Pris: 10 890 kr

Enkelrumstillägg: 1 575 kr

Anmälningsavgift: 1 800 kr

Mer information maila info@heleneshalsorum.se Länk till anmälan och länk till anmälan finns på www.heleneshalsorum.se & www.travea.se

Pris från:
10 890:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
28/5 Norrköping Löparresa med Helenes Häslorum, Norrköping - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 10 890:- Boka