Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Gruppresor

Helénes Hälsorum tennisresa

Träningsresan för dig som gillar tennis. På ön Losinj i Kroatien – En oas av läkande Natur… Det kommer bli en vecka fylld av upplevelser för alla våra sinnen.                               ....Läs mer »

Tennisresa

Ta din tennis till nästa nivå Följ med på en veckas intensivträning med tennis i underbara Alicante. Vi tränar två tennispass om dagen där vi fokuserar på individuell utveckling av ditt spel. Träningen leds av Henrik Ekersund och Jack Eklöf som både är erfarna och meriterade tränare ....Läs mer »

Fore Golf

Skiper Resort där vi kommer att bo har lägenheter i olika storlekar. Resorten är beläget i en by som heter Alberi, nära Savudrija i Istrien. Umag är närmsta stad. Skiper Resort ligger i ett av de mest attraktiva delarna av den kroatiska adriatiska kusten, precis vid havet med fantastisk utsikt över den italienska ....Läs mer »

Buggskolan

Upplevelseresa med dans till makedonien! Vi dansar bugg och foxtrot varje kväll utomhus på en underbar altan! På kvällarna dansar vi till dansvänlig musik. Njut av makedoniens underbara klimat, goda mat, goda viner och samtidigt få en aktiv semester. Glädje, närhet och träning. Det är några ....Läs mer »8 dagarfrån    7 490:-

Gothia Tennis

Gothia Tennisresa Till Kroatien 18 - 25 september 2018, Hotell Aurora Ön Losinj Pris: 11 190:- Datum : 18 – 25 september Hotell Aurora Ingår: frukost och middag. Dryck ingår ej till lunch och middag Den som vill vara aktiv på semestern kommer att trivas på fyrstjärniga Hotell Aurora, som helrenoverades 2008 ....Läs mer »

Ullevi TK

Tennisresa Kroatien 25 september 2018 25 september åker vi till hälsans ö Losinj i Kroatien där vi bor på det 4-stjärniga hotellet Vespera där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis internet ingår. ....Läs mer »