Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis&Svettis Kungälv/Ale

Förläng sommaren med en träningsresa till underbara Kroatien!

Häng med Friskis&Svettis Kungälv/Ale till Losinj, en ö i Kroatien som förutom sol och bad erbjuder vacker natur, kristallklart turkost vatten, mysiga vikar, naturnära motionsleder och närhet till små pittoreska hamnbyar. Den vackra miljön gör helt enkelt Losinj till en fantastisk plats för träning och sköna upplevelser.

Du reser tillsammans med andra träningsintresserade motionärer och ledare från Friskis&Svettis Kungälv/Ale. Du erbjuds dagligen ett antal varierade pass och träningsmöjligheter fördelade över morgon, förmiddag och eftermiddag. Du väljer själv hur mycket och hur hårt du vill träna. Kanske startar du dagen med ett skönt Yogapass eller en joggingtur längs havet för att sedan delta i ett jympapass och ett pass i gymmet eller kanske chilla vid poolen med en god bok. Förutom Friskis träningsutbud finns också möjligheter till träning och aktiviteter på egen hand så som cykel, vandring, tennis, bordtennis, bowling, minigolf och snorkling.

Träning som kommer erbjudas är bl. a: Jympa, Core, Dans, Step, Yoga, Flex, Cirkelgym, Fys, IMT, Individuell träning i gym, Jogging, Stavgång, Off road. En av dagarna kommer vi göra en vandring för att få chans att se mer av den vackra ön. Exempelvis vandringsleder längs vattnet, stenstränder och vyn från öns högsta topp.

Mer detaljerat schema kommer.

Vi bor på det 4-stjärniga SPA-hotellet Aurora där rummen är rymliga, ljusa och modernt inredda. Balkong, luftkonditionering, satellit-TV, minibar, telefon, hårtork, säkerhetsbox och gratis wifi ingår.

Hotellet har ett fantastiskt läge precis vid havet där det finns både klippor och kiselstensstränder. Hotellet har både utomhus- och inomhuspool med havsvatten. Aurora har inte mindre än tre restauranger direkt vid havet och till centrum med ytterligare restaurangutbud promenerar man på 20 minuter genom väldoftande och grön skog.

Destination/resmål: Ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser: max 50 st
Boende: del i dubbelrum på parksida.
Resdagar: 25 sep – 2 okt 2018, tisdag till tisdag.
Avresa: Göteborg, Avresetid 11:55. Beräknad ankomst 14:05.
Hemresa: Rijeka, Avresetid 12:00. Beräknad ankomst 14:10.
Träningsansvarig: Friskis&Svettis Kungälv/Ale
Researrangör/ansvarig: Travea
Avreseort: Göteborg
Ankomstort: Rijeka (total restid Göteborg-Losinj ca 4 timmar)
Pris: 10 990 kr/person. I priset ingår Flyg t/r Göteborg – Rijeka, transfer med buss och färja t/r till ön Losijn, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och lunchbuffé) samt gym och träningspaket. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Enkelrumstillägg: 1575 kr
Resan är öppen för: Medlemmar i Friskis Kungälv/Ale.


Övriga frågor om resan vänligen kontakta Travea på info@travea.se eller ring 031 - 47 05 80

Status:
Fullt