Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Friskis & Svettis Göteborg

Starta våren med en träningsvecka 14-21 maj 2018

Vi har besökt ön förut och väljer att återvända igen. Följ med Friskis&Svettis Göteborg till hälsans ö Losinj och unna dig en träna & må bra-vecka på SPA-hotellet Punta. Med behagligt klimat, naturnära motionsleder, vacker miljö och kristallklart vatten är Losinj helt enkelt en fantastisk plats för träning & rekreation.
Under träna & må bra-veckan bjuds dagligen ett smörgåsbord av träning där du själv väljer hur mycket och hur hårt du vill träna. Kanske startar du dagen med en joggingtur längs med det kristallklara havet för att under eftermiddagen delta i Intervall flex. Eller så har du en vilodag och väljer att chilla vid poolen istället med en god bok, du väljer själv. Förutom träning lockar sol, bad och hotellets fina SPA-avdelning med möjlighet till olika behandlingar. Unna dig en present - starta sommaren i maj och kom hem i bättre form än när du åkte.

Destination/resmål ön Losinj, Kroatien
Begränsat antal platser max 50 personer
Boende del i dubbelrum
Resdagar 14 – 2 maj 2018, måndag till måndag
Träningsansvarig Friskis&Svettis Göteborg
Researrangör Travea
Avreseort Göteborg/Landvetter
Ankomstort Rijeka (Total restid Göteborg – Losinj ca 5 timmar)
Pris 10.190 kr/person. I priset ingår Flyg t o r Landvetter-Rijeka, transfer m buss och färja t/r ön Losinj, inkvartering på Hotell Punta, del i dubbelrum, halvpension (frukost- och lunchbuffé) samt träningspaket. Erforderliga garantier finns ställda hos kammarkollegiet. Samtliga gäster omfattas av den svenska paketreselagen.
Resan är bokningsbar fr o m nu och t o m 27 oktober 2017

Hotellet

Vi bor på 4-stjärniga SPA-hotellet Punta med fantastiskt läge precis vid havet och på bekvämt promenadavstånd från torget/hamnen i Veli Losinj.
Hotellets eget poolområde nyttjar du fritt som gäst och på plats blir du väl omhändertagen av personal och ledare.
Vill du uppgradera din halvpension så att även middag ingår på hotellet så går det bra till en extra kostnad.

Exempel på träningen under veckan*

Måndag
14/5

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

Lördag

Söndag

Måndag
21/5

Resdag

Jogg/
Stavgång/
yoga

Jogg/
Stavgång

Yoga

Jogg/
Stavgång

Jogg/
Stavgång/
yoga

Jogg/
Stavgång

 

 

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

Frukost

 

Infomöte

Teamfys

Cirkelfys
Dans

Vandring

Interv flex
Yoga

Jympa
Skivstång

Stjärnan

Core 3D

Resdag

 

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

Lunch

 

 

Intervall flex

Jympa

Pinjefys

Core 3D

Cirkelfys

Dans

 

 

Dans

Yoga

Flex

Dans

Flex

Yoga

 

*Med reservation för ändringar

Med Friskis Göteborg reser du tillsammans med andra träningsintresserade motionärer. Träningsschemat innehåller dryga 30-talet pass med varierat innehåll, spridda över morgon, förmiddag och eftermiddag. Schemat ovan är ett exempel på hur träningen kan se ut under veckan. Vi försöker i möjligaste mån träna utomhus men väder och vind kan göra att vi får ändra/stuva om i innehållet eller genomföra vissa pass inomhus.

Förutom gruppträningen finns också möjlighet till träning och aktiviteter på egen hand såsom gym, simning, cykel, tennis, vandring, snorkling, SPA-behandlingar mm (ingår ej i priset) men vi tror att det är vårt härliga team med ledare som får dig att välja att åka just med oss. 

Vandringen

Sker med lokal guide i mitten av vår vecka. Du behöver vara i form för att orka vandra i kuperad och bitvis stenig terräng i ca 3 timmar. Skor med stadig och grov sula rekommenderas.

Pris från:
9 990:-
Dagar:6
Boka resa

Bra att veta:

Adapter 
Behövs inte
Badlakan
På rummet finns en liten badväska, morgonrock och badlakan till SPA och pool.
Klimatet
Såhär års brukar det vara ca 16-24 grader dagtid och ca 17 grader i havet. Gillar du yoga utomhus kan en varm tröja eller tunnare jacka vara bra att ha med sig så att du inte blir kall. Ligger solen på blir det snabbt rejält varmt men utan sol – kan 16 grader upplevas svalt.
Solskydd
Kom ihåg solskyddsfaktor! Blir det sol är den stark, komplettera gärna din packning med en solhatt/keps.
SPA:t
Hotell Punta erbjuder en rad SPA-behandlingar. Dessa bokas och betalas på plats via hotellet och ingår ej i träningsresan.
Träningen
Mer information om träningen under veckan kommer du att få på informationsmötet på hotellet. Förhoppningsvis tillåter vädret att vi är utomhus så mycket det bara går. Oavsett om det blir på träningsdäcket, ute i det fria eller inomhus så tar det bara några minuter att gå.
Tvätt
Bra att ha med sig är tvättmedel så du kan tvätta upp kläder för hand om det behövs. Funktionskläder är tunna och torkar snabbt.
Valutan 
är Kuna. 100 Kuna är ca 130 SEK. Överlag är mat & dryck billigare i Kroatien än hemma i Sverige. 
Vattnet 
på Losinj går att dricka. 
Vätska 
Under veckan blir det mycket träning och vi förlorar vätska. Ta med en vattenflaska och gärna någon form av vätskeersättning. En ryggsäck kan också vara bra att ta med. 
Växla pengar 
kan du göra på hotellet. Det finns också uttagsautomat nere i byn dit det är ca 10 minuters promenad.
Wi Fi 
finns gratis i receptionsområdet

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
9/10 Göteborg Friskis & Svettis Göteborg, Calpe Gran Hotel Sol y Mar 4 9 990:- Boka