Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Choose you

Choose You

Den här träningsresan handlar om att du ska sätta dig själv i första hand.  När var det sist du gjorde det? Att välja ditt välmående, hälsa, dina intresse och glädjen. Att ladda upp, att möta dig själv på nytt.  Att locka fram den inneboende livskraft som naturligt bor hos dig, samt lära dig att behålla dess glöd.

Vi flätar ihop dans, yoga, mindfulness, och funktionell träning.  Du kommer att kunna utvecklas i styrka, kondition, koordination, explosivitet och smidighet. Samtidig kommer du att träna utifrån dina egna förutsättningar, och du kommer att få möjlighet till att ta del av personlig träning- och kost coaching från oss.

För att få 360 gradig body-mind upplevelse, kommer vi utforma träningspass i enlighet med fyra element, som våra kroppar består utav: jord, vatten, eld och luft.

Jord står för pass som ger stabilitet, styrka, och kraft så som funktionellträning, yoga, dans och rytmik, samt naturupplevelse som vandring och yogging.

Vatten – träningen utförs i vatten, allt från aquazumba, till högintensiva intervaller

Eld- dans: zumba- mix av latinorytmer, svett, fart

Luft- rörlighet, mindfullnes, yin, andetag

Visst, det här är ju som alla andra träningsresor där man faktiskt tränar. Skillnaden är att när du tränar mindfullt- med din medvetenhet i bakgrunden och med ditt andetag som ledstjärna, så förändras nånting i din perception, ditt sätt att se på världen och dig själv.

Paula & Gordana

Träningsledare för den här unika resan är Paula Mendes och Gordana Trajkovic.

Gordana har en mångårig erfarenhet inom friskvård och hälsa. Är utbildad på GU som kostekonom samt licenserad Personlig Tränare från the Acadamy. Har en lång bakgrund inom dans och kampssport. Just nu jobbar som Personlig Tränare, yogainstruktör, och vattenfysinstruktör på SATS i Göteborg.  Hennes fokus är funktionell träning där bland annat yogan räknas. Yogan är en utav äldsta och mest fungerbara funktionella träningsform i mänsklighetens historia.  Vi måste utnyttja det mer!

Paula Mendes är en av Sveriges första Zumba® instruktör och ansvarig på kompetens och utveckling av Zumba instruktörer i hela världen och utvald första Zumba Jammer i Sverige. Hennes bakgrund som dansör i Klassiskt Ballet, Jazz, Ballroon Dance  samt genom Fitness Industry då är hon SAFE och AFAA licensierad. Paula jobbar på SATS i Göteborg och på helgerna åker Europa runt och dansar Zumba® med tusentals personer samt vidareutbildar instruktörer.

Preliminärt schema:

06:45 - 07:45 Good morning- Yoga; Earth & Air

08:00 - 09:00 frukost

10:00-11:00 Joggwalk’n’swim ;  Earth & Water

11:15 - 12:15 Dance class; Fire

15:30- 16:30 Dance + Aqua activity;  Fire & Water

16:45 - 17:45 Functional Training- strenght and mobility; Earth & Air

Följ med oss!

Pris från:
10 990:-
Dagar:8
Boka resa

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
11/9 Göteborg Choose you, Göteborg - Losinj, Hotell Aurora Mer än 8 10 990:- Boka