Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Buggskolan

Ange kampanjkoden: påsk när ni bokar resan på travea.se eller telefon 031 – 47 05 80

Vi dansar bugg och foxtrot varje kväll utomhus på en underbar altan! På dagarna har vi olika kurser och på kvällarna dansar vi till dansvänlig musik. Njut av Kroatiens underbara klimat, goda mat, goda viner och samtidigt få en aktiv semester. Glädje, närhet och träning. Det är några av de positiva effekterna med att dansa. Det är trångt på dansgolven runt om i landet. Vi förstår varför allt fler lockas ut i dansens virvlar. Igenom dansen möts två individer. Om mötet blir lyckosamt beror på hur man kommunicerar.Vi dansar ute under solen eller stjärnorna alltid när vädret tillåter. Här får du njuta av musiken, dansen, naturen och miljön. För vidare information besök Buggskolan.com Minst antal anmälda 20 för att resan ska bli av.

Hundra bugg och en massa gott vatten

Lotta Engberg sjöng om fyra bugg och en coca-cola. För de resande dansälskarna är det viktigare med hundra bugg och massor av vatten. Den första dansresan i maj blev en succé, och till våren blir det minst dubbelt så många som dansar under bar himmel invid havets strand.

Buggskolan
Buggskolan i Göteborg startades 2012 med bugg som inriktning och med ambitionen att ge alla möjlighet att lära sig dansa på sina egna villkor. Nybörjarkurser anordnas med jämna mellanrum och meddelas löpande på hemsidan www.buggskolan.
com. Påbyggnadskurser lär ut fler och mer avancerade turer och danssteg.

I buggresan till Lošinj ingår flyg, boende på 4-stjärniga Hotell Vespera, halvpension, transfer och givetvis själva dansen. Vi dansar varje kväll på stora altanen mellan 20.00 och 23.00. Varje dag hålls kurser i bugg mellan 10.00 och 12.00.

Status:
Fullt