Sök paketresa & flyg

Paketresa
Endast Flyg

Body Mind Movement Camp

Åk till ljuvliga ön Losinj i den Kroatiska övärden på en resa för kropp och sinne.

Ta del av yoga, gymnastik, crossfit och meditation med mera närhet till det kristallklara havet. 

Styr själv över din resa och handplockar de aktiviteter som intresserar dig, njut av det hälsosamma klimatet och utforska kropp och sinne. 

Vi bor på fyrstjärniga hotel Punta på ön Losinj som har ett dokumenterat välgörande klimat (w). Hotellet ligger precis vid havet med otrolig utsikt och erbjuder fräsch mat av hög kvalitet. Ön är liten och mysig med vacker natur och arkietur att utforska. 

Vi tror att kropp och sinne existerar i samspel och att hälsa, glädje och välmående kommer från båda delar. Därför erbjuder vi aktiviteter för båda delar, var och en med olika intensitet och fokus. Var dag erbjuds ca 3-4 pass, med gott om tid för egna sysslor och avslappning.

BODY & MIND-aktiviteter som planeras:

Gymnastic Strength

Styrke- och rörlighetsträning och armbalans för de som vill fördjupa sig eller kickstarta sin resa mot handstående.

Yoga

Övningar för att nå balans och energi genom rörelser som kombineras med inre fokus och uppmärksamhet på andningen. 

Acro Yoga/ Partneryoga

Flyg tillsammans med en partner eller upptäck de många terapeutiska tillämpningar av yoga som kan utföras med en partner. Bygg tillit, styrka, rörlighet och balans på samma gång.

Yin Yoga/ Stretch & Relax

Långsamma rörelser som tillsammans med avslappningsövningar ökar din rörlighet och balans.

CrossFit

Constantly Varied, high intensive, functional movements. Kombination av de bästa övningar för funktionell styrka och kondition.

Meditation

Dagliga pass där du kan släppa taget om tankarna och stressaner, öka din närvaro i kroppen och nuet.

Pranayama

Andningsövningar och meditation för att hitta båda lugn och styrka i din andning och kropp.

Workshops/ Seminarier

Fördjupningsklasser med teman som handstående, ayurveda, nutrition, sömn eller stress.

Skräddarsy en inspierande och utvecklande vecka där du kan slappna och lika gärna som träna intensivt, precis enligt dina önskningar.

Våra instruktörer

Stefania Gremlin undervisar yoga och mediation. Stefania är yogalärare och ayurvedisk hälsorådgivare. 

Simon Brandt instruerar CrossFit, gymnastics, armbalans och seminarie om häsa. Simon är utbildad intergrative nutrition health coach, CrossFit & gymnastics coach med bakgrund som yrkesmilitär.

Simon och Stefania erbjuderäven individuell hälsocoaching och träning i handstående och gymnastik.

Pris från:
11 990:-
Dagar:8
Grundpris 2 personer - Pris 11 790:- Totalt 23 580:- Flygskatt 2 personer - Pris 200:- Totalt 400:- Totalt 23 980:-
Boka resa

Hotell Punta

Hotell Punta

Hotell Punta är ett trevligt 4-stjärnigt hotellkomplex med bekväma, fräscha rum. Hotellet ligger på en grön platå vid havet med vacker utsikt över havet och staden Veli Losinjs hamn. Med sin fina spa avdelning, inomhus- och utomhuspool samt vackra omgivningar är hotellet perfekt för en aktiv semester.

Hotellets höjdpunkt är den specialdesignade ”vitalitets-zonen” med inomhus- och utomhuspool, relaxavdelningen, wellness och skönhets-behandlingen och allt annat man vill skämma bort sig med. Specialkomponerade vitalitetsprogram erbjuds, liksom även tillgång till läkare.

De fina dubbelrummen för två personer har en extrasäng för en person. Här väljer man mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt. Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv och telefon.

Frukost ingår, och på restaurang Olea erbjuds lunch och middag tillagad på de finaste ingredienserna av högsta kvalitet. Hotell Punta är känt för att servera vällagad och balanserad mat som tillagats efter öns egna traditionella recept.

Rummen

Fina dubbelrum för två personer samt en extrasäng för en person. Ni kan välja mellan parkutsikt eller delvis havsutsikt.  Alla rum har balkong, badrum med dusch, satellit-tv, samt telefon.

Bad

Hotell Punta har ett fint poolområde med solstolar/solskydd, bubbelpool i spa avdelningen. Inbjudande och badvänliga klippor i närheten av hotellet.

Måltider

Frukost ingår. Halvpension eller helpension kan kö pas till med reservation för vissa delar av året.

Barnrabatt

Vid bokning via internet erhålles barnrabatt vid bokning av två vuxna och ett barn upp till 12 år. Barnrabatten visas i bokningssteg 3.

Övrigt

Valutaväxling, Presentbutik och Tidningskiosk, Internetavdelning, Inomhuspool, Utomhuspool, Spa & Skönhetscenter, Bastu/ Ångbad, Massage, Solarium, Tennisbanor, Uthyrning av cyklar, Restaurang, Parkering, Bar, Daglig underhållning för vuxna och barn. Bekräftelse skickas till kund direkt vid bokning av paketresa. Dock har Scandjet på sig 48 timmar under vardagar samt 72 timmar under helg och röda dagar att bekräfta boendet då fullbokningar kan ske och alternativa boenden erbjuds. Vid fullbokat meddelas detta via mail med förslag på annat boende.

Avgångar & priser

Filter
Avresa Avreseort Destination Lediga platser Från pris
14/5 Göteborg Body and Mind Movement Camp, Göteborg - Ön Losinj, Hotell Punta Mer än 8 11 990:- Boka